15 saker om mig

Jag har inga nya bilder, jag har inget spännande somhar hänt mig och jag har inga roliga anekdoter att berätta. Därför får ni här en gammal bild på mig från Spykens bal förra året, samt en lista över 15 saker om mig. 
 
Jag tyckte tiden här i Paris gick för långsamt för en månad sedan men jag tycker nu att den går alldeles för fort. 
 
Jag är väldigt taggad på det som händer nästa vecka. Vad det är får ni snart reda på. 
 
Jag kan äntligen kalla mig själv för feminist, tog ett frankrike med bemötande av franska män, en biografi, en gnutta självrespekt och ett kompisgäng för att inse detta. 
 
Min favoritfilm är Titanic. Kan alla repliker utantill utan skam och jag kan tacka filmen för mitt stora intresse för historia. 
 
Jag har lärt mig laga min älsklingsrätt: mammas kycklinggryta, bestående av fyra ingrediener; kycklingbitar, skinkbitar, crème fraiche och soja. Mumma! 
 
Jag drömmer om att åka till Lisabon, New York, San Fransisco, Tokyo och Edinburgh, nån som vill följa med? 
 
Min favoritfärg är orange men när det kommer till kläder föredrar jag gult. Jag tycker det blir så fint med mitt gula hår. Jag blir som en banan. 
 
Jag har sökt in till uiversitet i Lund och Linköping. Historie-och fysipterapeutprogrammet. Får se om jag kommer in och om jag ska acceptera detta året eller nästa. 
 
TV-serierna jag kollar på just nu är Sex and the City, Rupaul's Drag Race, Pillars of the Earth, Merlin, Dance Moms,  SKAM och Game of Thrones så fort den nya säsongen kommer ut. 
 
De sakerna jag saknar mest från Sverige är familj och vänner, falukorv, lösgodis, filmjölk, stuvade snabbmakaroner, kanelbullar och glass från Glasskulturen i Lund. 
 
De sakerna jag tror jag kommer sakna från Frankrike är bröd, Carrefours müsli, det klorsmakande vattnet, vegansk pizza, nutella-fyllda milkacookies samt mina nya vänner, som jag har börjat inse jag kanske inte kommer se igen. 
 
I framtiden vill jag inte ha barn, utan istället vill jag ha 5 taxar som ska heta Theodor, Malteaser, Sven, Karl och Stefan. 
 
I sommar ska jag jobba, resa, bada i havet, äta glass och va med mina kompisar. Hoppas det blir varmt. 
 
Jag älskar att sova men jag älskar också morgnar vilket betyder att jag går och lägger mig ganska tidigt, runt 9-10 . 
Om jag skulle beskriva mig själv med tre ord skulle jag nog vilja säga positiv, öppen och organiserad. 
 
Publicerat i Övrigt