L'heure d'hiver

Heeeeeeeeeeeej! Typ en vecka sedan jag skrev sist men jag lovar att jag har goda skäl: tentaplugg, jobb, tentatrötthet och en ny säsong av Stranger Things att titta på. "Goda" skäl. 
Nu är det iallafall höstlov, jag har börjat en ny delkurs och jag är ledig från jobb så nu kan vintertiden komma och jag kan luta mig tillbaks med en varm choklad och kolla på ännu mer avsnitt av Stranger Things. Mys! 
 
Saaaaaaaluuuuuuuut ! Desolé pour mon absence mais j'ai des bonnes raisons: j'avais un examain, j'ai traivaillé, j'étais fatiguée aprés mon examain et je voulais regarder Stranger Things. Les bonnes raisons.
Mais maintenant c'est les vacances, j'ai commencé avec un nouveau cours à l'uni et je n'ai pas du travail du coup je peux relaxer, boire un chocolat chaud et regarder plus des episodes de Stranger Things. la rêve ! 

"A Study Horse"

Tenta på fredag. Jag är så taggad. det är en livslång dröm att få sitta i en stor sal i 4 timmar och få skriva allt jag vet om agrarnomiska förändringar under tidig medeltid... Eller nått sånt i den stilen. Jag har iallafall haft helgen fullbokad med plugg, samt hela morgonen, samt de fyra kommande dagarna MEN jag har dans, kompishäng och annat inplanerat också så jag tror jag överlever. Hoppas ni får en bra vecka! Puss på er och lycka till, till alla er studenter som också har tenta de kommande veckorna. XoXo

Video Diary from Lisbon

 
 
I'm on a roll med detta sammantryckta videos-tillsammans-med-enformig-musik-grejset. Denna filmen från min vecka i Portugal med Johanna, gjorde jag lite snabbare och den är lite kortare än min första film från Nice, men jag gillar den ändå. Enjoy!