The Ultimate Cookie Recipe

Jag har bakat, som ni kan se. Jag har fått någon dille på chocolate chip cookies och jag är tydligen på en quest i att finna det bästa kakreceptet. Detta ovan blev första försöket med ett recept från Tasteline som man hittar här. De blev goda men under förväntan så min jakt fortsätter och mina pengar fortsätter slösas på blockchoklad och nötter. Värt!
Pengar har däremeot också tjänats in i veckan då jag jobbat på Tirups Örtagård mer än vad som bör vara normalt för en som studerar på heltid... men det löser sig, så länge man är glad så löser sig allt!

inspo

En sjuuukt inspobild som dock kanske hör hemma på någon slags fitnessinstagramprofil men nu hamnade den här istället då riskakor med olika kladdiga pålägg har varit en återkommande föda de senaste veckorna för mig. jordnötssmör med banan är favoriten men avokado är också ganska najs, och det är bättre än godis! Tillsammans med en iskaffe blir det dessutom perfekta i detta finfina väder som jag hoppas håller i sig till valborg iallafall, sen kan det börja regna igen för då ska jag bara sitta inne och tentaplugga ändå så. 
Nu ska jag vikariera för några balettklasser och imorgon väntar Tirup på mig. Ha de bra de

Våfflor hela veckan

Haj! Jag har ätit våfflor varje dag denna vecka. Skoja jag gjorde det till frukost igår bara för vi hade slut på fil och müsli. Men det var gott iallafall. Jag gjorde t.o.m smeten helt själv + la till några blåbär i järnet så blev de ännu godare. Här är receptet jag använde. 
Annars har jag gjort mer våfflor på jobbet, men då ej till mig själv utan till de hundratals kunder vi fått de senaste dagarna "tack vare" vädret. Känns ju som sommar, men jag ska inte säga för mycket för snart börjar det väl snöa igen. Tills att det händer får ni ha det gott puss o kram! Och godnatt!