Våfflor hela veckan

Haj! Jag har ätit våfflor varje dag denna vecka. Skoja jag gjorde det till frukost igår bara för vi hade slut på fil och müsli. Men det var gott iallafall. Jag gjorde t.o.m smeten helt själv + la till några blåbär i järnet så blev de ännu godare. Här är receptet jag använde. 
Annars har jag gjort mer våfflor på jobbet, men då ej till mig själv utan till de hundratals kunder vi fått de senaste dagarna "tack vare" vädret. Känns ju som sommar, men jag ska inte säga för mycket för snart börjar det väl snöa igen. Tills att det händer får ni ha det gott puss o kram! Och godnatt! 

170418

Haj! Så vart man tillbaks till den där "jag-har-för-mycket-att-göra-för-att-kunna-ta-fina-bilder-till-bloggen-ursäkten" men jag ber faktiskt om ursäkt och bjuder på två Iphonebilder från några soliga dagar. En från jobbet och en ni sett förrut. Jag hoppas meterologernas uttalanden om denna veckas väder är sanningar och inte gissnigar för nu jag vill jag ha vår. Jag vill kunna äta glass, ha på mig bara en jacka och ta härliga löprundor i solnedgången. Det är inte heller att begära för mycket anser jag. 
Men nu ska jag duscha och sen läsa ut en liten roman på 200 sidor, på franska. Önksa mig lycka till och ha det gott! Pusshaj
 
Coucou. Je vous donne 2 photos de la semaine dernière ou il faisat du soleil. J'espére que les meterologues n'ont pas menti par rapport le temps cette semaine parce qu'on a tous besoin de soleil. je veux manger de la glâce, je veux porter qu'une veste et je veux faire du jogging au coucher du soleil. 
Mais maintenant je veux prendre une douche et je "veux" lire mon bouqin francais avec que 200 pages... 
Je vous souhaite une bonne soirée ! Bisous 
 
 
 

OOTD

Skoja det här är ingen ottd utan snarae gårdagens första halva-outfit. Andra halvan av dagen hade jag på mig en svettig silvertröja då jag igår tävlade med min dansgrupp Illusion i danskarusellens riksfestival. Det kändes hur bra som helst med dansen igår, även om vi inte fått våra poäng än, men inte poängen som är det viktigaste utan det faktum att vi gjorde så jäkla bra. Här är en länk om man vill se vår dans på film
Förlåt förresten för min snart nu två veckors långa paus från bloggen men jag har varken haft inspiration, lust eller tid att skriva och eftersom det är nått jag framförallt gör för min egen del vill jag inte tvinga fram massa blogginlägg. Nu är jag dock på banan igen. Och på tal om banan, kolla in min nya tröja ovan, direktimporterad från Schweiz, den är gul och fin och jag älskar den. Byxorna är också "nya" från Madrid. 
I helgen väntas dans, Pinchos, sol, och plugg. Vi hörs snart igen det lovar jag! pusspuss
 
En fait, c'est pas un vrai OTTD comme c'est l'outfit de hier et pas aujourd'hui. J'adore le T'shirt !
Hier, j'ai dansé avec ma groupe de danse "illusion" dans la competition de "Danskarusellen". On a dansé très très bien mais, on n'a pas encore recu les points. Si vous voulez regarder nôtre danse vous pouvez suivre le lien en haut. 
Je suis desolé pour mon absense mais, je n'ai pas eu le temps ni l'inspiration d'ecrire ici. Maintenant j'en ai, j'espère. 
Ce weekend je vais danser, diner au Pinchos et etudier un peu, mais j'ecrirai bientôt je vous promets ! bisous