Älskar att vara moster och faster

Några bilder på de bästa och coolaste kidsen jag känner. De är de bästa som finns och jag fick se dem allihopa igår hemma hos Vide-Lo för att fira hennes 1-årsdag med hela kalasfamiljen. 
Idag har jag haft Dugga-prov i fransk grammatik och sen tränat och dansat på golvet alldeles för mycket för nu har jag värk och blåmärken över hela kroppen, främst på höger kullerbytta-axel. Förhoppningsvis har det läkt till morgondagens balett. 
Hoppas ni har haft en fin måndag! Puss & kram! 

Mas Madrid

Hej! som lovat som kommer här fler bilder från Madrid. Från min egen Iphones kamerarulle. Jag saknar redan värmen, trots att solen nått till Sverige denna helg också. Jag har sprungit varje dag dessutom, samt hängt med kompisar och familjen, vilket har varit hur härligt som helst. 
I nästa vecka väntar tentaplugg, dans, mer träning och kanske en start på jobbet ute i Tirup. Vi får se hur länge jag klarar av att balansera jobb och plugg, om inte så löser jag det. 
Resa till Stockholm den 15 mars är dessutom bokad, i två dagar ska jag hänga med bästa Johanna igen! LÄngtar längtar längtar. Känns som jag lever på längtan tills nästa resa men jag ser heller inte något problem med att leva på det. 
Ha det bäst vi hörs snart igen! 
 
Salut ! Comme je vous ai promis, je vous presente plus des photos de Madrid. Le soleil espagnol me manque deja, bien que le soleil est arrivé ce weekend en Suede aussi. Et j'ai passé ce weekend avec mes amies et ma famille et c'était superbe ! 
La semaine prochaine j'aurai un examen, mes classes de danse et je vais commencer a travailler à Tirup encore je crois. On verra si ca sera possible pour moi de balancer l'université avec le travail. 
Le voyage à Stockholm et prêt, je vais passer deux jour lá-bas avec ma chère Johanna. 
À bientôt !

Bildbomb från Madrid

Hola! ok jag ska inte låtsas att jag pratar spanska också. Hej! Jag är tillbaks hem efter några dagar i soliga Madrid. Gud vilken härlig stad! Som vilken en annan sydeuropeisk storstad som helst men utan stressen, turisterna och de typiskt otrevliga lokalborna. Allt var bara lugnt och skönt trots att det var mycket folk på vissa ställen. Gatorna och husen var superfina, vi fick äta god mat, gå på konstmuseum, shoppa (bl.a. i världens enda fina Primark) och hänga i solen som var mer än saknad. 
Jag hoppas det har varit svinkallt i Sverige när jag var borta och jag hoppas jag kom ihåg att packa ner lite av Spaniens sol i resväskan. 
Mer bilder från Madrid kommer i nästa inlägg. Tills dess får ni ha det superbra! pusspuss (besos)