Parri

Tillbaks från Paris. Jag har spenderat fem dagar där borta med mina gamla aupairkompisar Nixie och Noémi. Vi har gått runt, myst, shoppat, gått på en helt fantastisk beyoncékonsert och så såg vi på matchen. Jag har saknat dem så, men insåg att jag inte saknade Paris så mycket som jag trodde. Det låter kanske drygt men man blir tydligen ganska mätt på en stad efter att ha bott där i ett år. 
Jag är väldigt tacksam och glad att jag fick se allt igen men det dröjer nog ett tag innan jag åker tillbaks till staden, landet kommer jag ju däremot se igen redan i höst, i hela fyra månader! 
 
Je suis rentrée de Paris, aprés cinq jours la-bas avec mes amies Nixie et Noémi. Elles me sont manquées beaucoup et je croyais que c'était Paris, la ville qui m'est manquée mais no, c'était que le peuple que je suis rencontré l'année dernière. Comme tout est déja vue il ne faut pas retourner bientôt, mais je suis contente pour ces derniers jours et je suis ravie de partir au sud de la France en août !

Nice - fler bilder

Mobilbilder från Nice med mamma. Och mer resebilder blir det nästa vecka när jag kommit hem från en vecka i Paris. Planet går inatt. Planen är att fira nationaldagen på Stade de France med Beyoncé och sen shoppa, chilla, dansa och äta gott med några av mina gamla aupairkompisar. Ska bli hur härligt som helst att vara tillbaks i Parri! Ha de!

Nice!

Tillbaks! Med en bildbomb från Nice, när jag och mamma var där på vår årliga semester. Den här gången hängde vi dock inte bara på stranden utan besökte småbyar bredvid Nice: Villefranche och Cap Ferrat. I Cap Ferrat gick vi till "Villa et Jardins Ephrussi de Rothschild" som är ett bevarat hus från 1800-talet som tillhörde Rothschildsläkten. 
Sedan har vi också hunnit med strand, shopping och inhalering av ytterst god mat. Allt man behöver för en lyckad semester.
Kommer mer bilder snart! Kram