Den lilla finns nu på andra sidan regnbågen

Under de här senaste tre dagarna har jag underhållit mig med bio, resturangbesök, haft "starwarsmaraton" med en bunt härliga människor, passat mina grannars katt och även planerat var jag ska göra ikväll, när 2013 ska avslutas. Allt detta har varit roligt men det har allt gjorts med en baktanke på vad som hände för exakt tre dagar sedan... Det är även därför jag inte har känt för någon uppdatering. Det känns inte ens rätt nu men jag ville bara få det ur mig och även ge en förklaring.
Min eller ja min familjs hund Kelvin togs ifrån oss. Han var tvungen att avlivas p.g.a. att han ramlade i trappan och skadade sin rygg. Detta är såklart väldigt sorgligt och om jag ska vara ärlig så tänker jag på det hela tiden...
Bästa hunden man kunnat ha! Må han vila i frid bland regnbågar och enhörningar uppe i himlen. Detta inlägget blir klyshigt men den har all rätt i världen att vara det.
Här nedan är en länk till en film (funkade inte att bädda in) som jag har gjort för att på nått sätt hedra hans minne. Inte bästa filmen jag gjort men jag hoppas att den ger nått. Dem sista bilden i videon är för övrigt den sista bilden som togs på han.
 
http://youtu.be/m-x_uCKHRhs
 
Seasons come and seasons go
and we try to follow them
but sometimes
we have to stop
when emotions to strong to Control take over
we have to stop
to think
to find resultions
to find piece
so we then can continue to move forward
 
Life is not a roller coaster
because a roller coaster has no stops
Life is lika a train on a roller coaster track
it moves forward but sometimes
the train needs to stop
to leave of and pick up things
and then
the train (Life) can continue
 
Take a moment to think
It's okay.