Mitt förra nyårslöfte

Vet ej om det koms ihåg men förra året bestämde jag mig för att ha ett litet udda nyårslöfte för att lära mig att uppskatta vardagen lite mer. Genom att varje dag skriva ner på en lapp någat av det bästa som hänt under dagen, och detta kan då vara allt mellan himmel och jord. Detta har jag gjort och idag är jag här, 365 lappar senare eller 364 för att vara exakt som en ny och bätte människa! Eller nää kanske inte riktigt, inte så mycket mer än jag var innan och iallafall inte på grund av lapparna skulle jag tro men det har ändå varit kul att skriva dem som en lite dagsresumé varje kväll. 
 
Sen gjorde jag misstaget att vända upp och ner på vasen och fick 364 oorganiserade lappar i knäet, men det gör det samma för jag hade väldans kul när jag läste dem allihopa idag. Det fanns rikitga guldkorn i högen, alldeles för personliga för att jag ska orka fotografera dem men det var ytterst behagligt att läsa igenom alla, mycket som glömt och mycket som man gärna läser igen! Ett mysigt nyårslöfte för den som har mycket fritid!
 
 
Jag tänkte även göra någons slags review eller resumé på hela 2015 som gått men det får isåfall bli imorgon och jag kankse t.o.m. delar upp den i två delar då jag har mycket att göra innan det dras ut på kalas inför det nya året!