Min helg i väldigt få bilder

                      
Okej så i helgen, har jag haft fullt fullt upp! Tyvärr är bilden ovan den enda jag hade på mobilen i slutet av den här helgen och det säger ju en del...
Så på fredagen var jag i skolan tills 12 då alla lektioner efter det var inställda. Därför tog jag tillfället i akt och mötte upp med bästa Johanna och käkade glass, eller ja hon käkade glass och jag åt subway för jag var hungrig. Efter det hae jag en och en halvtimmes körövning och efter det stack jag, med någar kompisar till Lomma. Trots att kvällen inte blev riktigt som vi hade tänkt hade vi det ändå väldans mysigt när vi gick runt på stranden. 
lördagen hade jag återigen körövning, nu i två och en halvtimme och efter det tog jag hand om ett danskalas på dansstudio. Det var första gången jag tog hand om själva koreografin på kalaset men jag tyckte det gick bra trots min oerfarenhet! 
Och idag, söndag har jag haft körkonsert, därav alla extraövningar. Så nu efter bara rep + konsert sen klockan elva imorse är jag otroligt trött nu. Jag har dock hunnit hylla min älskade mamma på morsdag med både sång och god mat! 
 
Nu drar jag ut på en promenad i "solnedgången" och sen kommer jag hoppa ner i sängen och sova som en stock förhoppningsvis! 
 
Ha det bra!