HAUL!

Spontanköpt hatt från H&M (179kr) Man kan inte åka till Paris utan hatt, för där har alla coola hatt. Jag vet dock inte hur jag ska styla den än...
 
Bok från ett antikvariat i Lund (100kr). Handlar om Paris och är skriven år 1813! såååå coooolt! Var tvungen att köpa den då den här är gjord för en historienörd och frankofil som jag. 
Supergulligt halsband av ängel där den röda stenen är min månadssten. Detta var en försenad studentpresent från bästa Sara. 
 
Armband gjord av Syster P från Barnfonden. Också en studentpresent från min morbror + kusiner. Pengarna för armbandet går via Barnfonden och deras Sister Power-projekt som kämpar för flickor i utsatta länder. 
 
Solglasögon från TGR (glömt vad de kosta, någonstans mellan 10-50 kr). Mina gamla runda solglasögon gic sönder och TGR var för tusan den enda affären jag hitta som sålde runda solglasögon. Jag är dock otroligt nöjd trots kvalitéen. Jag e cool. 
 
Smink: Bronze palett, highlighter, rouge, två matta läppglans och en ögonskuggspalett. Bortskänkt till mig av min syrra som ej ville ha det. Jag vill dock ha det. Najs!
 
Ögonbrynspalett från Lumene (eeeh...glömt vad den kosta) och en BB Cream-borste från Lindex (79kr). Min gamla palett tog slut och min borste gick sönder, då köper man nytt. 
 
Toner (75kr), mosituriser(85kr) och mud-mask(79kr) från ACO Spotless-serien. Pga att mitt hormonsystem är kaos har jag fått så otroligt mycket finnar och tänkte därför testa att byta ut hudvårdsprodukter och se om det gör någon skillnad. Vi får la se. 
 
Blå klänning från Gina Tricot (149kr). Vet att jag redan visat denna men aja, skadar ju inte lägga upp mer på mig själv. 
 
Jag lovade ett inlägg med mina nya grejor jag fåttoch köpt under den senaste månaden, och här har ni. Lite smått och gott för alla stunder! 
 
De senaste dagarna har jag varit ledig, vilket har varit otroligt skönt då mitt jobb på Tirups café verkligen tröttar ut en. I måndes var jag i Helsingborg med mamma och syster Karin, där vi var på klädutställning, shoppa, kolla på min systers lägenhet och åt mat. Annars har jag inte gjort något speciellt, mest bara vilat. Imorrn börjar jobb igen och jag flyttar även till min kära danslärares hus för att passa hennes katt under en veckas tid. Kul att testa att bo själv som en prövning inför att man gör det på riktigt nån gång i framtiden hehe.
 
Aja nu ska jag packa, ha de bra!