My Other Instagram

Inga av dessa bilder har visats på min instagram pga risk för ett förstört feed men jag har tagit så himla många fina bilder denna helgen i samma nyans att de tillsammans hade kunnat göra upp en helt ny instagram. 
Jag är inte alls lika förkyld nu så därför har jag spenderat helgen i St Germain en Laye, Versailles och i Paris. Jag har mest bara gått runt, rest runt och njutit av det soliga vädret och de fina höstiga gatorna men jag lyckades även klämma in lite julklappsshopping och fikastunder såklart. Höstlovet är snart över för mig här då jag börjar jobba på tisdag men imorgon ska jag iallafall hinna med någonslags halloweeninspirerad utgång i Paris. Vi får se vad det blir men jag ser fram emot det! 
 
Je suis pas encore malade, yippie ! pour celebrer ce week-end j'étais a St Germain en laye, Versailles et à Paris. J'ai pris des promenades parce que il faisait du soleil et j'adore des feuilles colorées en automne. Mais biensûr j'ai pris des "fikas" et j'ai fait di shopping de noël aussi. Un week-end sympa !